Gemeente Tervuren

Welkom op onze school!

A  A  A

Leerlingenraad

Om de betrokkenheid en het welbevinden van onze kinderen te verhogen, organiseren we op geregelde tijdstippen de leerlingenraad. Hier worden nieuwe ideeën en voorstellen gelanceerd en wordt er samen naar oplossingen voor schoolse problemen gezocht. Gedeelde verantwoordelijkheid en participatie maakt het samenleven en -werken op onze school iedere dag de moeite waard.

Tijdens de voorbije grote vakantie hebben we onze werking wat “gerestaureerd” om de betrokkenheid te verhogen. De klasleerkrachten en de kinderen bereiden de leerlingenraad voor in hun klas. Juf Rein, meester Pat  en meester Joeri organiseren de bijeenkomsten van de leerlingenraad.

Enkele realisaties die we samen met de leerlingenraad verwezenlijkten tijdens voorbije schooljaar:

• Muziek op vrijdag blijft een topper: leerlingen van de hogere klassen spelen dj en iedere week mag een klas leverancier zijn van de muziek.
  • De alles-wat-niet-mag-dag.
  • Kerstspecial.

We komen om de 6-tal weken samen tijdens de middagpauze. We eten samen en houden dan een overlegvergadering. Verslag wordt door de afgevaardigden in hun klas uitgebracht.